שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי
  • דף:
  • 1
  • 2

נושא: בעיות חברתיות ומעי רגיש

בעיות חברתיות ומעי רגיש לפני 9 שנים 6 חודשים #7

אני אשמח אם תתייחסי להמשך שלי, תודה.
הייתי אצל הפסיכולוג במתחמה, אלא שהוא ממש ילד, יש בינינו פער גילאים של לפחות 15-20 שנה. הוא רוצה אבל לא הרגשתי שהוא מאוד עוזר לי בפגישה שלנו. האם כדאי לבחור פסיכולוג שמתאים לגיל שלי. בכלל, אני מתמקד בפסיכולוגים גברים כי אני חושב שיש הבדל בין טיפול של פסיכולוג גבר כאשר בא אליו גבר מאשר טיפול של פסיכולוגית אשה כאשר בא אליה גבר כי הבעיות שלי גם קשורות לסוגי תפקידים גבריים וגם כוללות אלמנט מיני מסוים שקשה לי לשתף עם אשה- השאלה אם אני טועה או צודק כשאני מתמקד בטיפול של פסיכולוג גבר?
עריכה אחרונה: לפני 9 שנים 6 חודשים מאת רועי.
יש להתחבר כדי להגיב.

בעיות חברתיות ומעי רגיש לפני 9 שנים 6 חודשים #8

העדפה של מטפל היא מאד אישית. יש מי שמעדיף מטפל צעיר יחסית, ויש מי שמעדיף מטפל מבוגר. יש מי שמעדיף מטפלת אישה ויש מי שמעדיף מטפל גבר.

אחד הדברים החשובים בטיפול הם בניית אמון ויצירת מרחב שיהיה בו נוח ובטוח לשתף את המטפל. לכן אם אתה מרגיש שישנם נושאים אשר יהיה לך קשה יותר לשתף בהם מטפלת אישה, אז זה באמת יהיה נכון עבורך לפנות למטפל גבר.

באותו אופן, אם אתה מרגיש שפער הגילאים בינך לבין המטפל מפריע לך, ושתתקשה לסמוך על המטפל או להרגיש שהוא עשוי לסייע לך בשל היותו בתחילת דרכו, אז הייתי מציעה לך לפנות למטפל ותיק יותר, אשר תוכל לתת בו אמון גדול יותר.

חשוב לזכור שמטפל שמתאים מאד למטופל אחד, אינו בהכרח מתאים למטופל אחר. לכל אדם שפונה לטיפול יש ציפיות שונות וצרכים שונים. לכן אני מציעה לך לפנות למי שאתה מרגיש שהכי יתאים לך.

עינת
יש להתחבר כדי להגיב.
  • דף:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.101 seconds