שלום, אורח
אימייל : סיסמה: זכור אותי

נושא: ריטלין לזמן מוגבל

ריטלין לזמן מוגבל לפני 8 שנים 10 חודשים #1

ילד בן 8 שממליצים לו לקחת ריטלין במינון נמוך [10]
האם זה אמור להיות לכל החיים או משהו לתקופה קצרה/ארוכה?
יש להתחבר כדי להגיב.

ריטלין לזמן מוגבל לפני 8 שנים 9 חודשים #2

שלום לך,

כדי לענות על שאלה זו צריך להכיר את בנך. כלומר לדעת מה עוצמת הקשיים והיכן הם באים לידי ביטוי. כך שהייתי מציעה להפנות את השאלה הזו לרופא שרשם לו את התרופה.

עם זאת, אציין שהפרעת קשב וריכוז לא נעלמת עם השנים. חלק מהביטויים שלה עשויים להצטמצם ככל שגדלים (למשל התנהגות אימפולסיבית), אך הרבה מרכיבים נשארים דומים. לכן, יש אנשים אשר ממשיכים לקחת ריטלין גם בעת הלימודים באוניברסיטה, או בהמשך כאשר הם עובדים. לעומת זאת יש כאלה שמרגישים שעוצמת הקושי משתנה, או שהם עוסקים במשהו שכבר אינו מצריך טיפול תרופתי, ולכן הם מפסיקים אותו.

בכל מקרה, מה שחשוב בעיניי שינחה אתכם, הוא מה הם הצרכים שלו כעת. האם כעת הוא זקוק לריטלין כדי להצליח להתארגן, כדי להצליח ללמוד, כדי להצליח מבחינה חברתית? אם כן, ואם העדר טיפול תרופתי פוגע בו, אז חשוב לתת לו מענה.

עינת
יש להתחבר כדי להגיב.
Time to create page: 0.077 seconds
Powered by פורום Kunena
עינת רדאי

הי! אני עינת רדאי ואני פסיכולוגית קלינית...

ברוכים הבאים לפורום שלי!

אני מזמינה אתכם להתייעץ ולשאול אותי שאלות בנושאים שמעסיקים ומטרידים אתכם.